Frostfritt vatten för din häst

Frostfritt vatten

Tillgång till friskt och frostfritt vatten flera gånger dagligen behöver både människor och djur året runt. För djuren är det svårare att se till att det finns tillgängligt, därför är det du som ägare som måste se till att det fungerar och finns under årets alla årstider. En smidig lösning är att använda sig av elvattenkoppar i hagarna, det är vattenkoppar som kan erbjuda friskt och frostfritt vatten under årets alla månader.

Ständig tillgång

Att välja vattenkoppar till dina djur ute i hagarna är både en smidig och tidssparade lösning för dig som ägare. Det ger dig en trygg och bekymmerfri vattenförsörjning där du kan försäkra dig om att dina djur får i sig friskt och frostfritt vatten året om. Ydre-Grindens vattenkoppar har en funktion med en pendelventil som gör att hästen inte behöver trycka alls hårt för att få tillgång till vattnet i koppen. Du som ägare kan även justera trycket i vattenkoppen så att det kommer lagom mycket friskt och frostfritt vatten, utan att dina djur blir avskräckta och rädda.

Underlättar i ditt dagliga arbete

Eftersom att djuren behöver vatten flera gånger dagligen är det en fantastisk förmån för dig som ägare att slippa springa till hagen flera gånger per dag för att fylla på vatten och för att inte glömma om vintern när det är kallt behöver då du även behöver se till så att dina djur får frostfritt vatten som är drickbart. En smidig lösning på det hela är att använda sig av elvattenkoppar eller.

 

Frostfritt vatten till rätt pris

Utbudet bland våra vattenkoppar, elvattenkoppar och värmebaljor är gigantiskt. Hos Ydre-Grinden hittar du ett flertal olika varianter och modeller i olika prisklasser. Du kan placera vattenkoppen inne i en box, ute i en hage (för att ha tillgång till frostfritt vatten under vintern, välj en elvattenkopp) eller i lösdriften. Samtliga vattenkoppar är tillverkade av högsta kvalitét och är oerhört prisvärda.