Härlig känsla med gärdesgård och robursta torpargrindar till hagen

Något jag alltid uppskattat som ett trevligt inslag ute på landsbygden är de gamla härliga gärdesgårdarna och de stora stiliga grindarna som är brukliga. Ute på landet där jag rider mycket är det ett vanligt inslag i miljön. Jag har länge velat ha detta själv till mig och mina hästar. Nu har jag äntligen fått både gärdesgård, torpargrind och pinngrind på plats och är riktigt nöjd.

Pinngrind från jämtgärsgård

Torpargrindar

När jag påbörjade mitt letande av torpargrindar ville jag att de skulle tillverkas i senvuxen gran och råkantad fura, något som jag snabbt fann hos Jämtgärdsgård. Valet blev snabbt givet då de även jobbar med ett stort miljötänk vilket är viktigt för mig i allt jag gör idag. Deras tillverkning av torpargrindar görs i måtten 1,3 till 2,5 meter, därmed kunde jag köpa måttanpassade grindar till hagen där min älskling går och betar.

Ett gediget kvalitetssortiment

För mig är både miljö och kvalité A och O i alla sammanhang. Jag väljer alltid kvalité för kvantitet och när det kommer till större köp blir det än viktigare. Samtliga av de modeller Jämtgärdsgård erbjöd var väldigt tilltalande. Jag älskade att de var välgjorda och naturliga, precis som det ska vara. Varje person som går förbi och ser mina torpargrindar rekommenderar jag varmt att också handla hos Jämtgärdsgård.

Som ett komplement till min gärdsgård

Att jag köpte torpargrindar till mina gärdsgårdar var pricken över i:et. Genom att komplettera med dessa välgjorda grindar gav verkligen ett lyft för min fastighet och hagen, en genomgående och kvalitativ känsla som kändes integrerad med naturen på något sätt. Eftersom Jämtgärdsgård kunde erbjuda så pass många varianter kunde jag se vilka torpargrindar som visuellt passade till hagen, en jättebra och uppskattad förmån. Det avgjorde mitt val tillslut då jag stod och velade mellan flertalet olika.

Jämtgärdsgård skräddarsydde mina magiska torpargrindar

En helt fantastisk förmån hos Jämtgärdsgård är att de skräddarsyr ens torpargrindar. Hela min beställning med flertalet grindar och gärdsgårdar anpassades helt efter mina önskemål och behov. Jag kunde aldrig i min vildaste fantasi föreställa mig vilken enormt stor skillnad det skulle göra för både hus och hage. Det känns som något helt annat och jag har fått så mycket beröm för såväl de snygga torpargrindarna som gärdsgårdarna. Ett köp jag är så glad över att jag gjorde.