Stalldörr

Stalldörrar i hög kvalite

Viktigt att tänka på när du ska välja stalldörr är att dörren passar färg- och designmässigt till ditt stall men även uppfyller dina krav och behov. Vi på Ydre-Grinden sköter tillverkningen av stallinredning i våra egna lokaler vilket gör att vi kan styra vårt produktionsflöde och anpassa t.ex. en stalldörr efter dina önskemål och behov. Ydre-Grinden är idag ett av Sveriges mest ledande och kompletta företag inom branschen.

Brett produktutbud

Hos oss hittar du ett brett och konkurrenskraftigt utbud av mängder av produkter. Vi håller oss inom nöt och häst när det kommer till affärsområde. Omfattningen på vårt utbud är stort och vi har ett komplett sortiment av stallinredning (t.ex. stalldörr), stalltillbehör, gödslingar, fodersystem, ventilation, uteboxar/boxar, staket, hopphinder, skrittmaskin etc.

Designa själv

Hos oss kan du även köpa din stalldörr som du väljer design på helt själv. Det kan vara antingen enkel- eller dubbeldörr, omönstrad eller mönstrad, hög eller låg. Gemensamt för en stalldörr köpt hos Ydre-Grinden är att dörren är slitstark och robust. Dörren gör mycket för ditt stall, både utseendemässigt men även ur ett praktiskt perspektiv. Därför är det en superstor fördel att kunna göra sin personliga design på dörren och välja till det som behövs för att maximera dina behov.

 

Ta hjälp av våra experter

Ydre-Grinden erbjuder dig personlig rådgivning i din jakt på en perfekt stalldörr. Vår personal har lång erfarenhet och värdefull kunskap för att ge dig de bästa tipsen i dina val. De berättar även vikten av att tänka på mer än färgen på dörren innan du utför ditt köp.

 

Välj en stalldörr till rätt pris

En stalldörr ska stå i många år, vara gjord i ett slitstarkt material och hålla högsta kvalitét. Hos Ydre-Grinden finner du just det, produkter som är slitstarka, robusta, gjorda för att klara av vårt skandinaviska klimat och det bästa av allt – allt i vårt sortiment säljs till marknadens schysstaste priser.